Cookie- og privatlivspolitik

Dataansvarlig

Genuine Future
Absalonsgade 18 kld tv
1658 København V
CVR: 31700531
Tlf.: +45 71 999 889
E-mail: [email protected]  

Formål med databehandlingen

Genuine Future behandler data med henblik på at:
- Udvikle og give foredrag, coache, undervise enkeltpersoner og hold.
- Forfatte og udgive bøger og kurser.
- Sælge og markedsføre møder, sessioner, events via webshop, undervisning og sælge bøger.
- Opbevaring af kundedata mhp. markedsføring og gensalg
- Distribution og administration af nyhedsbreve.  

Kategorier af personer

Vi registrerer personer, som benytter sig af eller køber vores ydelser, og vi registrer og opbevarer oplysninger om hjemmesidebesøgende, kunder i webshop, nyhedsbrevmodtagere, kursister og personer i sparringsforløb.  

Vi registrerer persondata

Vi registrerer besøg på vores hjemmeside, i vores webshop, på kurser til disse formål:
- Skabe statistisk data til forbedring af hjemmeside
- Forbedre markedsføring
- Registrere bookinger
- Gennemførelse af betaling ved handel
- Fremsendelse af materiale & bøger
- Udsendelse af nyhedsbreve
- Gemme brugerdata og købshistorik
- Markedsføring af vores kundeydelser   

Behandling af personoplysninger

Vi behandler dine personoplysninger, når de er nødvendige for at opfylde de formål, der er med databehandlingen. Det kan være i forbindelse med, at du har bedt om information, har registreret en bestilling, booket plads til et arrangement, købt en bog, registreret dig til nyhedsbrev.
Ved din deltagelse i vores fysiske og virtuelle aktiviteter:
- Vi gemmer og behandler dine personoplysninger, så længe de har aktuel betydning for det formål, hvortil de er indsamlet.
- Ved betalingstransaktioner i henhold til bogføringsloven i 5 år. Overskrider opbevaringen tidsbegrænsningen, jf. lovgivningen, sletter vi de pågældende personlige oplysninger fra vores systemer.
Behandler vi dine personoplysninger med dit samtykke, kan du altid trække samtykket tilbage ved at kontakte os på [email protected] .  

Dataopbevaring og databehandlere

Når du er kunde hos Genuine Future, eller du har accepteret at modtage informationer fra os via e-mail, behandles dine data af vores databehandlere.
Genuine Future er dataansvarlig for databehandlingen af dine persondata til de formål, som er oplyst overfor dig. I den forbindelse kan vi som dataansvarlige anvende databehandlere, og hvor du vil blive bedt om samtykke til behandling.  

Overførsel til 3. lande

Vi overfører data til 3.-lande, via cloudbaserede databehandlere i USA, der stiller systemer til rådighed, som også kan anvendes af vores internationale leverandører til vores kunder og brugere.
Genuine Future benytter i den forbindelse Facebook/Meta, Linkedin, Google, Instagram, Stripe, GoHighLevel m.fl. til at udveksle data via tredjeland. Alle databehandlere er amerikanske virksomheder og har international kundekreds ligesom Genuin Future. Vi ser frem til, at de danske myndigheder, EU/USA finder en smidig løsning til overførsel af persondata. Indtil da vil vi bestræbe os på at begrænse overførsel af persondata til 3.lande mest muligt.  

Oplysninger og håndtering

Du har ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der behandles og kan henføres dig. Hvis du ønsker at få mere information eller oplysninger ændret, slettet eller blokeret, kan du til enhver tid få dette oplyst. Vi bestræber os altid på at sørge for en god og relevant service. Skriv til os på: [email protected].
Skulle du være utilfreds med vores behandling af dine data, har mulighed for at klage til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.  

Om cookies

Vi anvender cookies til at genkende dine dataindstillinger og dermed optimere behandlingen af dine databehov og yde bedst mulig service. Cookies er små datafiler, der sættes på din computer, mobiltelefon eller tablet, ved besøge på vores hjemmeside.
Inden placering af cookies på din computer bliver du bedt om at give cookiesamtykke på hjemmesiden.
Databeskyttelsespolitikken er opdateret 02. januar 2024. her tester vi om det virker.
Skabt med