TIDEN OG HJERNEN

Om Mirja Bang:

For 20 år siden havde jeg så travlt, at jeg blev langsom af det. Det vidste jeg bare ikke. Jeg følte mig hurtig.

En dag faldt jeg over en bog, der forklarede, hvordan vores hjerne bliver påvirket af travlhed. Jeg blev nysgerrig og begyndte at afprøve nogle af bogens metoder. Til min store overraskelse skulle jeg sætte tempoet lidt ned. Jeg var hunderæd over at slippe mit høje gear – men jeg prøvede, fordi det, jeg læste om hjernen, virkede så logisk.

Jeg fik resultater med det samme, men jeg forstod ikke hvorfor. Det var så diametralt modsat af mine overbevisninger om tiden og min effektivitet. 

Efter nogle uger faldt jeg tilbage i mine gamle mønstre, og jeg blev overvældet af kaos og frustration igen. Men jeg kæmpede mig tilbage igen og igen, og på et tidspunkt, begyndte jeg at opfinde mine egne metoder til at få det her til at virke.

Disse metoder har fulgt mig i 16 år på flere forskellige travle arbejdspladser – og det er de metoder, jeg lever af at forfine, skrive bøger om og undervise i i dag. 

I 2019 stiftede jeg min virksomhed Genuine Future, der betyder "Ægte, oprigtig eller autentisk Fremtid." Det er mit mål, at hjælpe mennesker med at skabe en fremtid, der føles ægte, og her er tiden vigtig. 

Din tid består nemlig af dine valg. 
Skabt med