foredrag

Skab tid og ro i en travl hverdag

Book et foredrag

Gør tiden til jeres allierede.

Masser af involvering.
Hjerneforskning omsat til praktiske værktøjer.
Tilpasset jeres aktuelle situation.

Fem foredrag

Jeg har udviklet fem foredrag, som I kan sammensætte på kryds og tværs, så de passer til jeres ønsker.
Målet med foredragene er at I ...
  • får smarte hjernehacks, I kan bruge med det samme.
  • føler jer involveret, og at det er jeres hverdag, som er i centrum.
  • opdager, at hjerneforskning kan forklares i dagligdagens problemer og løsninger – uden en masse teori.
  • lærer at skabe tiden i stedet for at bruge den.
  • møder en ordbog, der kan oversætte hjernens sprog (og som gør jer meget hurtigere).
OVERBLIK

Sæt temaerne sammen, som I vil:

Alle foredrag kan holdes på dansk eller engelsk og varer fra 45 til 120 minutter.

Tid

Skab Tid – Hjernehacks til din travle hverdag.

I dette foredrag lærer I at se på tiden med nye briller. 

Vi har fået indrettet vores hverdag på en effektiv måde – i hvertfald, når man betragter den med kalenderens overblik.

Men hjernen kan ikke altid følge med.

Når I lærer, at skabe tiden på hjernens præmisser får I mere ro på med det samme, og I bliver hurtigere til at nå jeres opgaver. 

Jeg bliver ofte bedt om at kombinere foredraget om tid med foredraget om forandringer, og det giver god mening, for forandringer sænker tempoet i en virksomhed – når man altså ikke ved, hvordan man passer på hjernen og tiden undervejs.

Forandringer

Hov, hov! Det er altså din hjerne og dit ansvar.

Forandringer er et vilkår.

I kan ikke stoppe, at verden, jeres virksomhed og jeres familie ændrer sig – og at I selv forandrer jer. Forandringer er helt normale – men de lægger pres på jeres tid, og I kan ikke længere tage jeres kendte hverdag for givet. I skal pludselig nå mere end I plejer, og det udfordrer jeres hverdag og jeres hjerne.

Heldigvis findes der metoder til at berolige jeres hjerne under forandringer! Den, der er bedst til at skabe ro i jer – det er jer selv, og I kan kontrollere meget mere, end I er klar over.


Stress

Uden stress komme vi ingen vegne – vi skal bare lige have hjernen med.

Stress er ikke en sygdom. Men vi kan blive syge af stress.

Vi behøver ikke at være bange for stress. Men stress skal tages alvorligt.

Stress hjælper os, og hvis vi ikke kunne stresse, var vi for længst døde. Men konsekvenserne af for meget stress kan skabe store problemer.

Ved hjælp af hjerneforskningen bliver vi klogere på, hvad der sker i os, når vi stresser, og hver eneste dag ved vi mere om, hvordan vi kan håndtere stress bedre – uden at blive syge af det.

I foredraget lærer I at spotte signalerne på for meget stress i god tid. I får hjernehacks, der hjælper jer med at bruge stressen smart og at få ro på jer selv under pres.

Søvn

Sov dig til mere tid.

Når I lærer at samarbejde med jeres søvn, kan I bruge den til at få mere tid – og med mere tid følger typisk mere overskud, et større overblik, bedre resultater og mere glæde i livet.

Hjerneforskere opdager nyt om vores søvn hver eneste dag. På foredraget afliver vi nogle myter om søvnen, og I lærer at bruge søvnen som et smart aktiv i jeres hverdag. 

Hjernevelfærd

Sådan skaber I hjernevelfærd på jeres arbejdsplads.

Dette foredrag er målrettet ledere, HR, arbejdsmiljø- og tillidsrepræsentanter og andre, der sætter rammerne for arbejdsdagen.

I lærer at skabe hjernesunde rammer, der fremmer mennesker i stedet for maskiner. 

I får værktøjer til at udvikle et sundt mix af krav og hensyn. Det kan hjernen nemlig godt lide. 


Kontakt
Skriv en mail til mig på: hello@genuinefuture.com, og jeg vender hurtigt tilbage for at tale med jer om, hvorvidt et foredrag vil passe ind i jeres agenda.

Kundeudtalelser:

Foredraget var spot on! Vi fik gode indsigter og tips og tricks om god søvn, som kan inspirere os. Mirja er en dygtig foredragsholder, som formår at fange rummets opmærksomhed og formidle sit stof på en nærværende og spændende måde. Kan kun anbefales.

Anne Krabbe
HR Chef
NKT Photonics A/S

Til sæsonstarten fik vi Mirja ind og snakke lidt om tid og forandringer, som en form for kickstart til personalet, så vi kunne komme godt i gang efter vinteren. Efter et godt formiddagsoplæg stod det ret lysende klart, at Mirja har meget mere på hjertet og i hendes repertoire, og at vi selvfølgelig kommer til at bruge hendes eksterne styrke i vores videre forløb med personalet.

Stefan Hedegaard
HR ansvarlig
Restaurant Herthadalen

I forbindelse med en større indsats omkring sundhed og medarbejdertrivsel i hverdagen, havde vi hyret Mirja Bang til at afholde hendes indlæg om Søvn. Foredraget blev afholdt fysisk på alle vores lokationer i Danmark, og der var derfor et bredt udsnit af medarbejdertyper, mennesker, kulturer, nationaliteter mv. repræsenteret.

Mirja Bang formåede, på en ny og spændende måde, at formidle et rigtig vigtigt budskab om søvnen og dens betydning for menneskers velbefindende.

Stoffet blev formidlet på en motiverende, inspirerende, spændende og let fordøjelig måde, hvilket gjorde, at rigtig mange af vores medarbejderne fik en stor portion ny viden og indhold at arbejde videre med i deres arbejdsliv.

Mirja Bang fik mange rosende og positive ord i vores efterfølgende evaluering af foredragene. Da Mirja Bang har skrevet en fantastisk og inspirerende bog om emnet, valgte vi at tilkøbe denne til vores lokationer så foredragene ikke stod alene og Mirja Bangs viden blev en del af medarbejdernes hverdag. Jeg kan varmt anbefale Mirja Bangs foredrag og bog til andre virksomheder.

Jakob Sjøl
Sales Manager Presales & Projects
ROCKWOOL Danmark A/S

Mirja har godt styr på vores hjerne. Hun taler ofte i billedsprog, som vores hjerne elsker og derfor husker. Vaner er svære at ændre, men Mirja træner vores bevidsthed om, hvad der skal til for at skifte vaner. Erkendelse og bevidsthed er et godt udgangspunkt for de personlige forandringer.  

Aktuelt og relevant indhold, meget professionelt udført – højt udbytte, man kan bruge, hvad man har lært med det samme.

Peter Balstrup Hansen
COO
Rigét Ledernetværk

Det var et utroligt lærerigt og inspirerende indlæg som Mirja gav os. Hun er fabelagtig til at formidle sammenhænge og viden på en meget visuel og fængede måde. Der var meget relevant og konkret at tage med hjem og bruge med det samme i ledelsen. Kan på det varmeste anbefale Mirja som indlægsholder.

Carsten Holløse
Forretningsudvikler
Erhvervshus Sjælland

”Hos Grønbech PR og kommunikation går vi op i, at hver dag skal være en god dag. Det er en af vores tre grundlæggende værdier. Derfor passede det som hånd i handske at invitere Mirja til at fortælle om sin hjernefabel, og hvordan vi med vores tænkning kan frigøre tid og energi. Det gjorde hun under hyggelige former ved vores seneste interne efterårsmøde. Mirjas vidende og inspirerende væsen gav os noget at tænke over og tale om. Hendes foredrag kan varmt anbefales.”

Susanne Lindø
Direktør
Grønbech Aps.

Skabt med