Ledersparring

Tag dig tid til ledelse

Som leder står du ofte alene med svære overvejelser. Det kan f.eks. være om forretningen, medarbejdere og om din balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Ledersparring handler om at få ro på dine tanker, så du kan tænke klart under pres. Det handler om at give dig værktøjer til at styre din tid, så du hele tiden får prioriteret det vigtigste op – og "det vigtigste" ændrer sig hele tiden. 

Verden forandrer sig, og du må navigere i det så godt du kan. Din retning, dine værdier og din bevidsthed om dit personlige lederskab er altafgørende for dine og virksomhedens resultater.


Lederprogrammet

Et lederprogram løber over 12 måneder og består af en blanding af 1-1 sparring, online undervisning og lydfiler til at tage med på farten for at justere dine tanker.

Når du er i sparring hos mig, vil jeg udfordre dig både på dit personlige lederskab og på dine faglige valg alt efter dit behov. Du kender svaret. Jeg stiller spørgsmålene.

Målgruppe

Jeg arbejder med ledere i store og små virksomheder, og selve forløbets indhold tilpasses til din situation og virksomhedens størrelse. 

I SMV segmentet arbejder jeg typisk med stifteren / den administrerende direktør. I større virksomheder arbejder jeg både med ledelse af ledergrupper og ledelse af medarbejdere.

Både mænd og kvinder er i sparring, og der er en lille overvægt af mænd i mine lederforløb.

Min baggrund

Min baggrund er fuld af både succes og fejl fra 20 års arbejde i vækstvirksomheder. Jeg har arbejdet på tværs af værdikæden, og kan derfor udfordre dig fra flere vinkler i forretningen, f.eks. fra både salg og operations. Og så har jeg prøvet både at være den bedste chef og den værste chef, så jeg er med dig, når det er svært at være leder.

Jeg bruger min E-MBA fra DTU, når du har brug for at reflektere strategisk, og når vi taler om dit personlige lederskab, bruger jeg mine certificeringer som 'ICC Executive Coach', 'Neuroscience Coach' fra Neuroscience Coaching Centre i London og 'Emotional Skills and Competences' fra Paul Ekman Group.

Venteliste på lederprogrammet

Der er p.t. ikke flere ledige pladser på lederprogrammet. Ønsker du at blive kontaktet, når vi åbner for optag igen (efterår 2024), kan du sende en mail til mig og fortælle lidt om dig selv og dit behov.

Kundeudtalelser:

Jeg var ret skeptisk, da jeg startede i forløb hos Mirja. Jeg manglede mange ekstra timer i døgnet, så jeg kunne passe virksomheden, undgå konstant at hente børnene for sent, og så jeg kunne planlægge aftensmaden dagen før.

Jeg tvivlede kraftigt på, at det kunne lade sig gøre at gå ned i tid og få ro på som leder i en virksomhed med kaos omkring mig.

Men Mirja har hjulpet mig med at skære til, ansætte de rigtige og at ændre mine tankemønstre som leder, så i dag arbejder jeg under 20 timer om ugen samtidig med at bundlinjen er fordoblet.

En sidegevinst er at jeg kan tage hyppige fridage med børnene, det er aldrig sket tidligere. Der er en helt anden professionel ro over virksomheden i dag.

Alle travle virksomhedsejere burde investere i et forløb hos Mirja.

Maja Mittag Clausen
Ejer, Bestyrelsesmedlem
Kastrup Gulve

Har du nogensinde forladt et møde med den følelse af "ups, jeg gjorde det igen"?

Du sad til et møde, en situation opstod, du reagerede på en måde, som du ved hverken er den mest konstruktive eller effektive – men på det tidspunkt var det bare den eneste måde, du vidste hvordan du skulle reagere på – det var den eneste mulighed, der var tilgængelig i din hjerne på det tidspunkt.

Mirja hjælper dig med at forstå, hvorfor det sker, og hun giver dig værktøjer og coaching til at træne dig selv til et bedre resultat næste gang den samme følelsesmæssige reaktion bliver udløst.

Hun gør det på en måde, der respekterer både din travle kalender og din personlighed.

Thomas Pedersen
Vice Precient, Ship Technology
Vard Electro

Det, at zoome ind på mit faglige virke som leder, har været helt fantastisk spændende, og jeg har flyttet mig meget som leder. 

Forløbet og sparringen har været super konkret. Det, vi har drøftet, har jeg kunnet se for mig – og jeg har kunnet handle på det med det samme.

Jeg har løftet mig op over "dag til dag" opgaverne, og jeg har et andet blik på tingene. Jeg tror at mine kolleger kan mærke at jeg har aflært nogle vaner, og at jeg har tillagt mig nogle nye. 

Anna Porse
Adm. Direktør
Seismonaut

Da jeg deltog i Mirjas lederprogram stod jeg i en fase i mit professionelle liv, hvor der var behov for at finde retning og struktur som iværksætter.

Her var Mirjas coaching rigtig god i forhold til at besvare nogen af de usikkerheder jeg sad med i forbindelse med ansættelse af min første medarbejder og generel forretningsudvikling.

Jeg kommer fra en videnskabelig og teknisk verden hvor det at forstå ens tankemønstre og adfærd ikke nødvendigvis er førsteprioritet og derfor nemt kan blive forsømt.

Hos Mirja bliver du bragt ind i din hjerne og får kendskab til hjernens finurligheder og indsigt i, hvordan du kan påvirke den igennem nogen praktiske øvelser. 

Faramarz Moshfegh
Founder
CMC Drug Product Consulting

Hos Mirja får jeg top professionel og konkret sparring til den givne situation, som jeg nu engang har brug for at tale om.

Mirja tager udgangspunkt i mit liv og de vilkår, der nu engang gælder og ud fra de valg, jeg har truffet.

Mirja udtrykker aldrig kritik eller nedladenhed om mine valg. Vi arbejder videre der fra, hvor jeg er kommet til.

Christina Aagaard
Advokat (H), Stifter
Ascendia Advokatpartnerselskab

Jeg har brugt Mirja i min virksomhed Valport.

Mirja har hjulpet og bidraget med at løfte min virksomhed i den daglige drift, styrket min bundlinje samt givet mig mere tid og overblik som virksomhedsejer.

Jeg kan varmt anbefale at tage en uforpligtende snak med Mirja om et forløb hos hende. 

Lars Majgaard
Indehaver
Valport Aps.

Jeg har gennem et stykke tid, brugt Mirja som coach og aldrig har jeg oplevet noget bedre eller et mere konkret indlevende miljø, hvor stor ekspertise og oprigtig interesse opleves til fulde.

Som aktiv iværksætter er det en perfekt opladestation til at lade op med endnu en tank energi – jeg vil anbefale alle, der vil tage sig selv alvorligt, og komme tættere på realisering af egne mål, om at tage fat i Mirja med det samme og sætte igang.

Bo Petersen
Serieiværksætter, Bestyrelsesmedlem
Energy Gang

Skabt med