Hjernefablen: Lydbog

Lyt til Hjernefablen, mens du er på farten.
Write your awesome label here.
 • Forfatter (og indlæser)
  Mirja Bang
 • Format
  Lydbog
 • Længde
  5t 49m
 • Lyt i app
  Ja, fra 2024
om bogen:

Hjernefablen – Til den ambitiøse leder der har kronisk travlt

Ved du hvordan du samarbejder med din lunefulde hjerne?

For at præstere har du brug for en stærk og hurtig hjerne. Overophededhjerner arbejder langsomt, og mange af os kommer til at presse vores hjerner så meget, at vi sænker vores tempo, uden at vi opdager det.

Hjernefablen viser dig forskellen på sundt og usundt pres, og den åbner dine øjne for det store potentiale, der gemmer sig i din hjerne.

Du får videnskabeligt funderede fakta serveret i et varmt fabelsprog, der aktiverer din huskemotor, så din nye viden lagrer sig automatisk i din langtidshukommelse, mens du læser. Og så introducerer bogen dig til en hemmelighed, der afslører, hvordan du kan skabe mere tid.

anmeldelser:

Jeg har ikke set hjerneforskning formidlet på denne måde tidligere. Denne form gør forskningen anvendelig i menneskers hverdag, og det er vigtigt.

Rune W. Berg

Hjerneforsker

Institut for Neurovidenskab,

Københavns Universitet

Det fineste og sværeste, man kan gøre i denne verden, er at tage noget, som er ekstremt komplekst og vigtigt og gøre det enkelt, sjovt og anvendeligt. Det gør Mirja Bang, og det kan fremtiden godt li’.

Anne Skare Nielsen

Fremtidsforsker

Universal Futurist

Underfundig og fascinerende! Mirja har skabt en fortælling, der fanger dig og får dig til at glemme, at du er i gang med at lære kraftfulde hemmeligheder om hjernen. Fyldt med humor og gribende kendsgerninger fører Hjernefablen dig ind i en verden, hvor hemmelighederne bag effektivitet, fokus og ro bliver afsløret. Et must-read!

Dr. Marshal Goldsmith

No #1 Leadership thinker in the world (Thinkers 50)
New York Times Bestseller forfatter 

Bogens indhold

Skabt med