På farten refleksion – Minipodcast

Write your awesome label here.

INDHOLD

Indhold

Viden om:
- Hvad er refleksion
- Hvorfor refleksion virker
- Hvordan refleksion hjælper ledere med at blive mere autentiske
- Yogaøvelser til at stå stærkt
- Vejrtrækningsøvelser til at skabe ro

Metoder

Lydfiler til at samle tankerne:
1 Morgenrefleksion
4 Mellem møder refleksioner
1 På vej hjem refleksion (slip bekymringerne)
1 Weekendrefleksion

2 Yogafiler til at stå stærkt

8 Vejrtrækningsøvelser til at skabe ro 

Hvad lærer du?

- Lær at reflektere bedre
- Bliv mere nærværende
- Hæv din bevidsthed 
- Start dagen godt
- Slip dine bekymringer
- Kom hjem mere rolig
- Sæt retning i weekenden
- Stå stærkt som et bjerg
- Brug din vejrtrækning aktivt

Kursus:
På farten refleksion: Lær at reflektere, selvom du har travlt.
Empty space, drag to resize
målet med kurset:
Mange mennesker tror de reflekterer på et niveau, der styrker deres selvbevidsthed. Men store undersøgelser* viser, at det faktisk kun er omkring 10-15 %, der egentlig ved, hvad det vil sige at reflektere på et niveau, der udvikler os som bevidste mennesker.

Gode ledere kender sig selv, og de er typisk gode til at reflektere på et mere avanceret niveau end andre. 

Mange travle mennesker synes de har svært ved at nå at reflektere. 

Så her får du et værktøj, der løser begge problemer. Du får stærke spørgsmål til din refleksion, og de er skabt, så du kan bruge dem i løbet af en travl hverdag. 

*) Harvard Business Review article: "What Self-Awareness Really is"
Overblik over kurset:
Få et overblik over minipodcasten herunder med lydfiler til at lære at reflektere bedre i en travl eller presset hverdag. 
Klik på knappen med "Opret dig gratis!" øverst til højre og få adgang med det samme.

Du kan også lytte til minipodcasten der, hvor du plejer at høre podcast (Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts osv.)
Links til din podcast er her: www.paafartenrefleksion.dk


Overblik over minipodcast:

Dine undervisere

Nina Albrektsen

Nina Albrektsen er uddannet Cand. Pharm. fra Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet. Hun har mere end 20 år erhvervserfaring fra medicinalindustrien, hvor hun har arbejdet med højt komplicerede processer og kompetenceudvikling af medarbejderne og ledere. Hun er internationalt certificeret ICC Executive Coach, ICC Stress Coach og NLP Business Practitioner.

Nina har en stor passion for at hjælpe mennesker til at øge deres bevidsthedsniveau, således de kan bruge deres fulde potentiale og dermed klare sig bedre professionelt og privat. Nina har mere end et årtis coachingerfaring og har specialiseret sig i at øge sine klienters opmærksomhed på egne tanker, følelser og adfærd.

Opmærksomhed og refleksion er det 21. århundredes mest vigtige egenskab og specielt blandt ledere og travle medarbejdere. Med hendes store erfaring indenfor dette område giver Nina hendes klienter konkrete værktøjer til at styrke deres reflektionsevne, således at de bedre kan håndtere forandringers kompleksitet på arbejdsmarkedet og handle effektivt på dem.

De sidste mange år har Nina studeret og praktiseret Iyengar® Yoga og er internationalt certificeret Iyengar® Yoga lærer. Opmærksomhed og fokus er to vigtige elementer i Iyengar® Yoga. Hun vejleder sine elever sikkert igennem yogastillingerne og åndedrætsøvelserne, hvilket øger elevernes bevidsthedsniveau, som er helt essentielt for at håndtere vores evne til at reflektere og fokusere. Åndedrætsøvelserne vil ikke kun øge refleksionsevnen, men også udvikle en effektiv og højt ydende hjerne, som du kan have stor gavn af på arbejde.

  linkedin.com/in/nina-albrektsen

Mirja Bang

Mirja Bang er ledelsesrådgiver og har specialiseret sig i at skabe mere tid i en travl hverdag. Hun holder foredrag og workshops for travle ledere og medarbejdere, og hun rådgiver virksomheder og organisationer i at få mere tid i en presset hverdag. Resultaterne viser sig hurtigt i form af mere ro og overskud - og det spreder faktisk ringe og smitter også af hjemme i familien.

Hun kender selv til en travl hverdag, fordi hun har arbejdet i virksomheder i høj vækst i mere end to årtier og har brugt hjerne- og emotionsforskning siden 2008 til at håndtere presset og skabe bedre resultater på kortere tid - med mere ro i hovedet.

Mirja har en E-MBA fra DTU og efteruddanner sig løbende for at holde sig opdateret om hvordan hjernen og tiden hænger sammen. 

  linkedin.com/in/mirjabang

Kontakt

Du er velkommen til at skrive eller ringe. 

Tak!
Vi vender snart tilbage.
Skabt med